City Dog City Dog
    N I E U W S Zoeken | Sitemap    


[ Oren Gespitst! en City Dog op Facebook ] - 21/01/2012

Oren Gespitst! en City Dog zitten vanaf heden ook op Facebook! Bekijk onze pagina om op de hoogte te blijven van activiteiten en deel het met je vrienden.
[ Thema activiteiten ] - 15/03/2011

Voor komende maanden maart / april/mei 2011 staan er verschillende thema lessen op het programma…..houd zeker de activiteitenkalender in het oog of schrijf je in op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van deze speciale activiteiten.

In februari 2011 organiseerde City Dog drie dagen workshop TTOUCH => door middel van aanrakingen ( de zogenaamde TTouches) leerde onze cursisten hoe ze hun hondje konden leren ontspannen en bovendien werken de touches ook ontspannend zowel voor dier als mens. Een vervolg van de TTouch komt er zeker later dit jaar of begin volgend jaar.


[ Radio 2 - Maak van je hond een City Dog ] - 11/04/2008

Op 10 april kwam een reporter van Radio 2 een bezoekje brengen aan de avondactiviteit van City Dog. Beluister hier het resultaat.
[ City Dog groepsles nu op zondag ] - 02/09/2007

Vanaf 9 september vinden de lessen voortaan plaats op zondagvoormiddag. De lessen gaan dus niet meer op zaterdag door. Voor een overzicht van alle geplande activiteiten neem je best eens een kijkje op onze activiteitenkalender.


[ City Dog op "De Dag van de Hond" ] - 02/09/2007

Op 2 september gaat in het Kapermolenpark in Hasselt de Dag van de Hond door. Hier kan je kennis maken met een instructeur van City Dog die al je vragen zal beantwoorden. Bezoek alvast http://www.dagvandehond.be voor informatie over het volledige programma.


[ Relevante links ]

Over City Dog

Trainingsvisie

Veelgestelde vragen

City Dog vs. klassieke hondenschool

Nieuws

Contactgegevens