City Dog City Dog
    A C T I V I T E I T E N K A L E N D E R Zoeken | Sitemap    

City Dog biedt jullie elke week drie lessen aan. Elke zondagochtend om 09.30h beginnen we met een les voor de gevorderden. Om 10.30h begint de les voor de beginners.

Hier vind je een overzicht van de eerstvolgende activiteiten:

                                      Gevorderden cursus
[ Gevorderden cursus ]
Beschrijving: Deze les is voor jongvolwassen of volwassen honden die reeds de pubercursus gevolgd hebben. Hun baasjes vinden het tof in groep bezig te zijn met hun hond. Deze oefeningen zijn van een moeilijkere graad.
Datum: zondag, 25 augustus
Tijdstip: 09.30 - 10.30 h
Locatie: Kolonel Dussart Plein Hasselt


                                      Zondagsles - Beginners
[ Zondagsles - Beginners ]
Beschrijving: Deze les gaat door voor onze puberhonden die onze puppycursus goed doorlopen hebben. De baasjes leren in deze cursus omgaan met het pubergedrag van hun jonge hond. We oefenen op allerlei plaatsen waaronder het centrum van de stad Hasselt. Zo doende leert je hond in elke omstandigheid rustig te zijn.
Datum: zondag, 25 augustus
Tijdstip: 10.30 - 11.30 h
Locatie: Kolonel Dussart Plein Hasselt


                                    Puppy party!!!
[ Puppy party!!! ]
Beschrijving: Jonge pups die de puppy cursus volgen kunnen GRATIS tot en met 20 weken leeftijd les volgen in groep om hun pup te socialiseren met andere hondjes, andere mensen, kinderen, verkeer en allerlei andere dingen. Spelvaardigheden ontwikkelen, controle voor spel, preventie angst en agressie op latere leeftijd staat centraal in dit socialisatie uurtje. Ouder dan 20 weken leeftijd schuiven de pups een klasje hoger op. De lessen voor deze pups starten om 11h30 en kosten 2 euro. groep 1 ( jonge hondjes vanaf 20 weken leeftijd) => start les om 11h30 deze zondag => 2 euro groep 2 ( pups onder de 20 weken leeftijd en nieuwkomers)=> start les om 12h => GRATIS voor alle pups die een individuele puppy cursus volgen bij Oren Gespitst ( Kris) Mensen die van plan zijn een puppy aan te schaffen. Neem best ruim op voorhand contact ( liefst zodra je weet dat de pup geboren is), er is namelijk meer vraag dan aanbod voor de puppycursus. Pups starten best op 8 weken leeftijd. Kersverse puppy eigenaars die wensen deel te nemen, best even contact opnemen via kris@citydog.be of gsm 0478 280251 dan krijg je alle info over de cursus.
Datum: zondag, 25 augustus
Tijdstip: 11.30 - 12.30 h
Locatie: Kolonel dussart Plein Hasselt


      Workshop "SPEL en SNUFFELS VOOR JE HOND"
[ Workshop "SPEL en SNUFFELS VOOR JE HOND" ]
Beschrijving: Extra voor degene die ingeschreven zijn Workshop "SPEL EN SNUFFELS VOOR HONDEN" Wanneer? 14 september groep 1 ( 9h-11h) , groep 2 ( 11h30-13h30) Voor wie? Elke pup of hond welkom die een puppy of basis cursus volgt, of gevolgd heeft bij Oren Gespitst of City Dog en het aankan om te functioneren binnen een klein groepje honden. Waarom deelnemen? Een leerzame en plezante workshop waarbij je aan de hand van allerlei spelletjes je hond zijn hersenen aan het werk kan zetten. Pret voor zowel hond als baasje en makkelijk om thuis zelf mee aan de slag te gaan. Ook ideale oefeningen waarmee de kinderen aan de slag kunnen gaan thuis met de hond. Waar? Bij mij thuis Oude Baan 44 Diepenbeek Kostprijs? 40 euro incl.21%BTW Hoe en wanneer inschrijven? Snel zijn is de boodschap. Vol is vol. Plaatsen zijn erg beperkt. Wie eerst is met mail sturen krijgt de plek. Mail sturen via kris@orengespitst.be met je naam en telefoonnummer. DEZE DATA IS REEDS VOLZET MAAR SCHRIJF GERUST IN ALS JE WIL DEELNEMEN AAN DEZE WORKSHOP. WIJ PLANNEN NOG ANDERE DATA IN januari of februari 2020
Datum: zaterdag, 14 september
Tijdstip: 09.00 - 13.30 h
Locatie: Oude Baan 44 Diepenbeek


[ Relevante links ]

Activiteitenkalender

Locatie

Inschrijven