City Dog City Dog
    A C T I V I T E I T E N K A L E N D E R Zoeken | Sitemap    

City Dog biedt jullie elke week drie lessen aan. Elke zondagochtend om 09.30h beginnen we met een les voor de gevorderden. Om 10.30h begint de les voor de beginners.

Hier vind je een overzicht van de eerstvolgende activiteiten:

                                          Gevorderden cursus
[ Gevorderden cursus ]
Beschrijving: Deze les is voor jongvolwassen of volwassen honden die reeds de pubercursus gevolgd hebben. Hun baasjes vinden het tof in groep bezig te zijn met hun hond. Deze oefeningen zijn van een moeilijkere graad.
Datum: zondag, 20 oktober
Tijdstip: 09.30 - 10.30 h
Locatie: startend aan ingang cultureel centrum Hasselt


                                           Zondagsles - Beginners
[ Zondagsles - Beginners ]
Beschrijving: Deze les gaat door voor onze puberhonden die onze puppycursus goed doorlopen hebben. De baasjes leren in deze cursus omgaan met het pubergedrag van hun jonge hond. We oefenen op allerlei plaatsen waaronder het centrum van de stad Hasselt. Zo doende leert je hond in elke omstandigheid rustig te zijn.
Datum: zondag, 20 oktober
Tijdstip: 10.30 - 11.30 h
Locatie: startend aan ingang cultureel centrum Hasselt


                                        Puppy party!!!
[ Puppy party!!! ]
Beschrijving: Jonge pups die de puppy cursus volgen kunnen GRATIS tot en met 20 weken leeftijd les volgen in groep om hun pup te socialiseren met andere hondjes, andere mensen, kinderen, verkeer en allerlei andere dingen. Spelvaardigheden ontwikkelen, controle voor spel, preventie angst en agressie op latere leeftijd staat centraal in dit socialisatie uurtje. Ouder dan 20 weken leeftijd schuiven de pups een klasje hoger op. De lessen voor deze pups starten om 11h30 en kosten 2 euro. groep 1 ( jonge hondjes vanaf 20 weken leeftijd) => start les om 11h30 deze zondag => 2 euro groep 2 ( pups onder de 20 weken leeftijd en nieuwkomers)=> start les om 12h => GRATIS voor alle pups die een individuele puppy cursus volgen bij Oren Gespitst ( Kris) Mensen die van plan zijn een puppy aan te schaffen. Neem best ruim op voorhand contact ( liefst zodra je weet dat de pup geboren is), er is namelijk meer vraag dan aanbod voor de puppycursus. Pups starten best op 8 weken leeftijd. Kersverse puppy eigenaars die wensen deel te nemen, best even contact opnemen via kris@citydog.be of gsm 0478 280251 dan krijg je alle info over de cursus.
Datum: zondag, 20 oktober
Tijdstip: 11.30 - 12.30 h
Locatie: starten aan ingang cultureel centrum Hasselt


      thema les => op bezoek bij trimsalon
[ thema les => op bezoek bij trimsalon ]
Beschrijving: Vandaag geeft City Dog jullie de kans om een professionele uitleg te krijgen over de vacht en bijhorende verzorging van jullie eigen hond. We bezoeken het trimsalon ,Le Chien, te Kortessem Groenstraat 26 Guigoven. Inschrijven op voorhand verplicht aub. Zo kunnen we de groepen indelen. Vragen hierover steeds welkom.
Datum: zondag, 10 november
Tijdstip: 10.00 - 12.00 h
Locatie: na inschrijving stuur ik een mail ivm jullie tijdstip


[ Relevante links ]

Activiteitenkalender

Locatie

Inschrijven