City Dog City Dog
    A C T I V I T E I T E N K A L E N D E R Zoeken | Sitemap    

City Dog biedt jullie elke week drie lessen aan. Elke zondagochtend om 09.30h beginnen we met een les voor de gevorderden. Om 10.30h begint de les voor de beginners.

Hier vind je een overzicht van de eerstvolgende activiteiten:

                                                                                                     Puppy party!!!
[ Puppy party!!! ]
Beschrijving: Jonge pups die de puppy cursus volgen kunnen GRATIS tot en met 20 weken leeftijd les volgen in groep om hun pup te socialiseren met andere hondjes, andere mensen, kinderen, verkeer en allerlei andere dingen. Spelvaardigheden ontwikkelen, controle voor spel, preventie angst en agressie op latere leeftijd staat centraal in dit socialisatie uurtje. Ouder dan 20 weken leeftijd schuiven de pups door naar een andere socialisatie klas. Dus voor de jongste pups en nieuwkomers ( pups onder de 21 weken leeftijd)=> start les om 9h => GRATIS voor alle pups die een individuele puppy cursus volgen bij Oren Gespitst ( Kris). Les start deze zondag om 9h en duurt ongeveer half uurtje Voor nieuwkomers die van plan zijn een puppy aan te schaffen. Neem best ruim op voorhand contact via gsm 0478/280251 ( liefst zodra je weet dat de pup geboren is), er is namelijk meer vraag dan aanbod voor de puppycursus. Pups starten best op 8 weken leeftijd. Kersverse puppy eigenaars die wensen deel te nemen, best even contact opnemen via gsm 0478/280251 dan krijg je alle info over de City Dog cursus.
Datum: zondag, 22 mei
Tijdstip: 09.00 - 09.30 h
Locatie: Kolonel Dussart Plein Hasselt


                                                                                                Gevorderden cursus
[ Gevorderden cursus ]
Beschrijving: Deze les is voor jongvolwassen of volwassen honden die reeds de pubercursus gevolgd hebben. Hun baasjes vinden het tof in groep bezig te zijn met hun hond. Deze oefeningen zijn van een moeilijkere graad.
Datum: zondag, 22 mei
Tijdstip: 09.30 - 10.30 h
Locatie: Kolonel Dussart Plein Hasselt


                                                                                                  Zondagsles - Beginners
[ Zondagsles - Beginners ]
Beschrijving: Deze les gaat door voor onze puberhonden die onze puppycursus goed doorlopen hebben. De baasjes leren in deze cursus omgaan met het pubergedrag van hun jonge hond. We oefenen op allerlei plaatsen waaronder het centrum van de stad Hasselt. Zo doende leert je hond in elke omstandigheid rustig te zijn.
Datum: zondag, 22 mei
Tijdstip: 10.30 - 11.30 h
Locatie: Kolonel Dussart Plein Hasselt


 Jonge honden vanaf 21 weken leeftijd
[ Jonge honden vanaf 21 weken leeftijd ]
Beschrijving: Oudere pups, vanaf 21 weken leeftijd, die bij Kris van Oren Gespitst de individuele puppy cursus aan het doorlopen zijn, krijgen wekelijks de kans om socialisatie stads groepsles te volgen en dit aan slechts 5 euro per groeps-les. In deze groepsles proberen we de honden te gewennen aan allerlei prikkels. Er wordt veel aandacht geschonken aan socialisatie in deze groepsles. Daarnaast worden er spelenderwijze oefeningen aangeleerd die de honden en eigenaars kunnen helpen bij het opbouwen van hun onderlinge relatie. Graag de 5 euro gepast cash afrekenen ter plekke na elke les aub. Dat is praktisch het makkelijkst.
Datum: zondag, 22 mei
Tijdstip: 11.30 - 12.00 h
Locatie: Kolonel Dussart Plein Hasselt


[ Relevante links ]

Activiteitenkalender

Locatie

Inschrijven