City Dog City Dog
    A C T I V I T E I T E N K A L E N D E R Zoeken | Sitemap    

City Dog biedt jullie elke week drie lessen aan. Elke zondagochtend om 09.30h beginnen we met een les voor de gevorderden. Om 10.30h begint de les voor de beginners.

Hier vind je een overzicht van de eerstvolgende activiteiten:

                                                                                     Gevorderden cursus
[ Gevorderden cursus ]
Beschrijving: Deze les is voor jongvolwassen of volwassen honden die reeds de pubercursus gevolgd hebben. Hun baasjes vinden het tof in groep bezig te zijn met hun hond. Deze oefeningen zijn van een moeilijkere graad.
Datum: zondag, 17 oktober
Tijdstip: 09.00 - 10.00 h
Locatie: Kolonel Dussart Plein Hasselt


                                                                                      Zondagsles - Beginners
[ Zondagsles - Beginners ]
Beschrijving: Deze les gaat door voor onze puberhonden die onze puppycursus goed doorlopen hebben. De baasjes leren in deze cursus omgaan met het pubergedrag van hun jonge hond. We oefenen op allerlei plaatsen waaronder het centrum van de stad Hasselt. Zo doende leert je hond in elke omstandigheid rustig te zijn.
Datum: zondag, 17 oktober
Tijdstip: 10.00 - 11.00 h
Locatie: Kolonel Dussart Plein Hasselt


   City Dog bezoek bij de DIERENARTS
[ City Dog bezoek bij de DIERENARTS ]
Beschrijving: UNIEKE KANS voor alle City Dog cursisten en vooral ook voor de Oren Gespitst PUPPY cursisten!  Zondag 17 oktober komt dierenarts DIJN DE LANGE op mijn verzoek langs bij mij thuis in Diepenbeek (binnen praktijkruimte) voor een informatieve sessie over de gezondheid en het welzijn van jullie pup/hond.  Deze informatieve sessie start rond 11h en zal ten laatste rond 13h gedaan zijn. NIET TE MISSEN voor kersverse hondeneigenaars!  Dierenarts DIJN DE LANGE heeft naast een klassieke scholing aan de universiteit ook Osteopathie en accupunctuur gestudeerd en benadert de gezondheid van de hond op een holistische manier. Dit sluit volledig aan bij de werkwijze van City Dog en Oren Gespitst.  Allerlei onderwerpen komen aan bod. "Voeding", "gebitsverzorging" , "parasieten bestrijding zoals vlooien, teken, wormen", " vaccinaties wanneer en wanneer niet nodig en voorkomen van veel voorkomende kwaaltjes of ziektes, enzovoort.... Tevens kan je met al je vragen terecht!  Iedere City Dog cursist of Oren Gespitst puppy cursist kan GRATIS deelnemen mits voldoende snel op voorhand inschrijven via kris@citydog.be Plaatsen beperkt dus snel inschrijven via mail is de boodschap! Er kunnen een aantal honden meekomen op enkele dingen te tonen, maar op zich is deze info sessie vooral bedoeld voor de eigenaars
Datum: zondag, 17 oktober
Tijdstip: 11.00 - 13.00 h
Locatie: Oude Baan 44 Diepenbeek


                                                                                         Puppy party!!!
[ Puppy party!!! ]
Beschrijving: Jonge pups die de puppy cursus volgen kunnen GRATIS tot en met 20 weken leeftijd les volgen in groep om hun pup te socialiseren met andere hondjes, andere mensen, kinderen, verkeer en allerlei andere dingen. Spelvaardigheden ontwikkelen, controle voor spel, preventie angst en agressie op latere leeftijd staat centraal in dit socialisatie uurtje. Ouder dan 20 weken leeftijd schuiven de pups een klasje hoger op. De lessen voor deze pups starten om 11h30 en kosten 5 euro. groep 1 ( jonge hondjes vanaf 20 weken leeftijd) => start les om 11h30 deze zondag => 5 euro . groep 2 ( pups onder de 20 weken leeftijd en nieuwkomers)=> start les om 12h => GRATIS voor alle pups die een individuele puppy cursus volgen bij Oren Gespitst ( Kris). Les start deze zondag om 12h Voor nieuwkomers die van plan zijn een puppy aan te schaffen. Neem best ruim op voorhand contact via gsm 0478/280251 ( liefst zodra je weet dat de pup geboren is), er is namelijk meer vraag dan aanbod voor de puppycursus. Pups starten best op 8 weken leeftijd. Kersverse puppy eigenaars die wensen deel te nemen, best even contact opnemen via gsm 0478/280251 dan krijg je alle info over de City Dog cursus.
Datum: zondag, 24 oktober
Tijdstip: 11.30 - 12.30 h
Locatie: Kolonel Dussart Plein Hasselt


[ Relevante links ]

Activiteitenkalender

Locatie

Inschrijven