City Dog City Dog
    A C T I V I T E I T E N K A L E N D E R Zoeken | Sitemap    

City Dog biedt jullie elke week drie lessen aan. Elke zondagochtend om 09.30h beginnen we met een les voor de gevorderden. Om 10.30h begint de les voor de beginners.

Hier vind je een overzicht van de eerstvolgende activiteiten:

                                                Gevorderden cursus
[ Gevorderden cursus ]
Beschrijving: Deze les is voor jongvolwassen of volwassen honden die reeds de pubercursus gevolgd hebben. Hun baasjes vinden het tof in groep bezig te zijn met hun hond. Deze oefeningen zijn van een moeilijkere graad.
Datum: zondag, 26 januari
Tijdstip: 09.30 - 10.30 h
Locatie: Kolonel Dussart Plein Hasselt


                                                 Zondagsles - Beginners
[ Zondagsles - Beginners ]
Beschrijving: Deze les gaat door voor onze puberhonden die onze puppycursus goed doorlopen hebben. De baasjes leren in deze cursus omgaan met het pubergedrag van hun jonge hond. We oefenen op allerlei plaatsen waaronder het centrum van de stad Hasselt. Zo doende leert je hond in elke omstandigheid rustig te zijn.
Datum: zondag, 26 januari
Tijdstip: 10.30 - 11.30 h
Locatie: Kolonel Dussart Plein Hasselt


                                              Puppy party!!!
[ Puppy party!!! ]
Beschrijving: Jonge pups die de puppy cursus volgen kunnen GRATIS tot en met 20 weken leeftijd les volgen in groep om hun pup te socialiseren met andere hondjes, andere mensen, kinderen, verkeer en allerlei andere dingen. Spelvaardigheden ontwikkelen, controle voor spel, preventie angst en agressie op latere leeftijd staat centraal in dit socialisatie uurtje. Ouder dan 20 weken leeftijd schuiven de pups een klasje hoger op. De lessen voor deze pups starten om 11h30 en kosten 2 euro. groep 1 ( jonge hondjes vanaf 20 weken leeftijd) => start les om 11h30 deze zondag => 2 euro groep 2 ( pups onder de 20 weken leeftijd en nieuwkomers)=> start les om 12h => GRATIS voor alle pups die een individuele puppy cursus volgen bij Oren Gespitst ( Kris) Mensen die van plan zijn een puppy aan te schaffen. Neem best ruim op voorhand contact ( liefst zodra je weet dat de pup geboren is), er is namelijk meer vraag dan aanbod voor de puppycursus. Pups starten best op 8 weken leeftijd. Kersverse puppy eigenaars die wensen deel te nemen, best even contact opnemen via kris@citydog.be of gsm 0478 280251 dan krijg je alle info over de cursus.
Datum: zondag, 26 januari
Tijdstip: 11.30 - 12.30 h
Locatie: Kolonel dussart Plein Hasselt


City Dog Hondenwandeling Alden Biesen
[ City Dog Hondenwandeling Alden Biesen ]
Beschrijving: Vandaag maken we een mooie hondenwandeling aan Alden Biesen. We splitsen de honden op in twee groepen. Een korte route voor de jongste pups en oudere honden, tempo is heel rustig van wandelen voor deze groep. Een iets langere wandeling voor de volwassen honden en puberhonden die bruisen van energie. Startplaats wandeling op de grote parking van Alden Biesen. Kasteelstraat 6 Bilzen ( Rijkhoven) Deze hondenwandeling vervangt de lessen in Hasselt die betreffende zondag. Iedereen sociale hond en baas is van harte welkom. Ook de ex-cursisten van City Dog zien we heel graag nog eens terug om bij te praten ! Voor de jongste pups die nog niet zolang kunnen wandelen aan het riempje, zeker niet thuisblijven. De hondenwandeling is een ideale gelegenheid om je pup te socialiseren met veel mensen en andere hondjes. Breng gerust familie, kinderen, vrienden en kennissen mee voor deze gezellige uitstap . Honden met agressie problemen kunnen natuurlijk niet toegelaten worden op deze wandeling. Tijdstip => zondag 2 februari rond 9h50, om stipt 10h zijn we vertrokken Tijdsduur wandeling => ongeveer een uurtje. Iets korter voor de pups, wat langer voor de honden die reeds goed kunnen wandelen. Kostprijs deelname => Gratis voor iedere (ex) cursist van City Dog en/of Oren Gespitst! Vragen steeds welkom! Ik kijk er alvast naar uit jullie talrijk te verwelkomen! Kris 0478/28.02.51 http://www.orengespitst.be http://www.citydog.be Klik "vind ik leuk" aan op www.facebook.com/OrenGespitst en ontvang regelmatig leuke hondenweetjes
Datum: zondag, 2 februari
Tijdstip: 10.00 - 11.15 h
Locatie: Kasteelstraat 6 Bilzen ( grote parking Alden biesen)


[ Relevante links ]

Activiteitenkalender

Locatie

Inschrijven