City Dog City Dog
    A C T I V I T E I T E N K A L E N D E R Zoeken | Sitemap    

City Dog biedt jullie elke week drie lessen aan. Elke zondagochtend om 09.30h beginnen we met een les voor de gevorderden. Om 10.30h begint de les voor de beginners.

Hier vind je een overzicht van de eerstvolgende activiteiten:

     Puppy Party !!!
[ Puppy Party !!! ]
Beschrijving: Jonge pups die de puppy cursus volgen kunnen GRATIS tot en met 20 weken leeftijd les volgen in groep om hun pup te socialiseren met andere hondjes, andere mensen, kinderen, verkeer en allerlei andere dingen. Spelvaardigheden ontwikkelen, controle voor spel, preventie angst en agressie op latere leeftijd staat centraal in dit socialisatie uurtje. Ouder dan 20 weken leeftijd schuiven de pups door naar een andere socialisatie klas. Dus voor de jongste pups en nieuwkomers ( pups onder de 21 weken leeftijd)=> start les om 9h => GRATIS voor alle pups die een individuele puppy cursus volgen bij Oren Gespitst ( Kris). Les start deze zondag om 9h en duurt ongeveer half uurtje Voor nieuwkomers die van plan zijn een puppy aan te schaffen. Neem best ruim op voorhand contact via gsm 0478/280251 ( liefst zodra je weet dat de pup geboren is), er is namelijk meer vraag dan aanbod voor de puppycursus. Pups starten best op 8 weken leeftijd. Kersverse puppy eigenaars die wensen deel te nemen, best even contact opnemen via gsm 0478/280251 dan krijg je alle info over de City Dog cursus.
Datum: zondag, 4 december
Tijdstip: 09.00 - 09.30 h
Locatie: kolonel dussart plein Hasselt


       Gevorderde cursus
[ Gevorderde cursus ]
Beschrijving: Deze les is voor jongvolwassen of volwassen honden die reeds de pubercursus gevolgd hebben. Hun baasjes vinden het tof in groep bezig te zijn met hun hond. Deze oefeningen zijn van een moeilijkere graad.
Datum: zondag, 4 december
Tijdstip: 09.30 - 10.30 h
Locatie: kolonel dussart plein Hasselt


      Puber cursus
[ Puber cursus ]
Beschrijving: Deze les gaat door voor onze puberhonden die onze puppycursus goed doorlopen hebben. De baasjes leren in deze cursus omgaan met het pubergedrag van hun jonge hond. We oefenen op allerlei plaatsen waaronder het centrum van de stad Hasselt. Zo doende leert je hond in elke omstandigheid rustig te zijn.
Datum: zondag, 4 december
Tijdstip: 10.30 - 11.30 h
Locatie: kolonel dussart plein Hasselt


      Jonge honden socialisatie
[ Jonge honden socialisatie ]
Beschrijving: Jonge honden vanaf 21 weken leeftijd, die een privé puppy of basis cursus volgen bij Oren Gespitst zijn van harte welkom in deze speciale stads-socialisatie groepsles. Vermits de hondjes vanaf deze leeftijd wat meer afstand kunnen wandelen, oefenen we in dit klasje stilletjes aan meer en meer in het centrum van Hasselt zelf. We maken deze jonge honden gewend aan elkaar, het verkeer, mensen en andere dingen die we tegenkomen in de stad. Echter, stilletjes aan komt er ook meer gehoorzaamheid aan te pas in deze klas. Deze socialisatie les is voorbereiding op de pubercursus. Zodra jullie hond er klaar voor is, geven wij een seintje en kunnen jullie doorschuiven naar de pubercursus waar het echte werk begint :-) De kostprijs van deze socialisatie les is 5 euro telkens. Graag gepast contant af te geven aan de instructeur.
Datum: zondag, 4 december
Tijdstip: 11.30 - 12.00 h
Locatie: kolonel dussart plein Hasselt


[ Relevante links ]

Activiteitenkalender

Locatie

Inschrijven