City Dog City Dog
    L O C A T I E Zoeken | Sitemap    

[ Waar vinden de lessen plaats? ]

Onze activiteiten vinden plaats op het Kolonel DusartpleinOnze lessen vinden plaats in de stad Hasselt, op het Kolonel Dusartplein, aan de rand van de kleine ring.

Met de wagen
Het Kolonel Dusartplein is zeer eenvoudig te bereiken via de grote ring van Hasselt: Als je op de grote ring rijdt, kom je op een gegeven moment aan een kruispunt waar je Plopsa Indoor ziet liggen. Hier rij je richting Hasselt centrum (de andere richting gaat naar Genk/L.U.C). Je rijdt nu op de Boudewijnlaan en deze komt uit op het Kolonel Dusartplein.

Onder het Kolonel Dusartplein is een betaalparking. Deze betaalparking kan je rechtstreeks bereiken via de Boudewijnlaan of de Maastrichtersteenweg, aan het einde van de Maastrichtersteenweg rijd je rechts de Kleine Ring op. Na 100 meter zie je aan je rechterkant de ingang van de parking.

Met het Openbaar vervoer
Aan het Kolonel Dusartplein bevindt zich een grote bushalte met dezelfde naam. Veel verbindingen stoppen hier rechtstreeks. Ook de Boulevardpendel die om de vijf minuten vertrekt aan het station van Hasselt passeert hier. Alle bussen in Hasselt zijn trouwens gratis!

Voor specifieke bus- of treinverbindingen:
http://www.delijn.be
http://www.nmbs.be


Tot binnenkort!

[ Relevante links ]

Activiteitenkalender

Locatie

Inschrijven